eten met foto

  • eMeM

    niet culinair maar af en toe lekker loukoumades

    Dit keer in Athene in december (i.p.v. oliebol)

  • eMeM

    Zeker niet culinair of toeristisch.

    Maar wel lekkere vis verkrijgbaar.

    Eettentje op de vlees/vismarkt Athene

    Papoes gaf me wijn van eigen land. Ik verdenk hem ervan dat ie de druiven met (ongewassen voeten) zelf heeft geperst.

    Gelukkig ontsmet alcohol

  • eMeM

    ook in Istanbul te verkrijgen maar heb ze niet geproefd

  • drekes

    eMeM Schreef:

    ——————————————————-

    > http://img864.imageshack.us/img864/5430/athenedec2

    > 010022.jpg

    >

    > Zeker niet culinair of toeristisch.

    >

    > Maar wel lekkere vis verkrijgbaar.

    > Eettentje op de vlees/vismarkt Athene

    >

    > Papoes gaf me wijn van eigen land. Ik verdenk hem

    > ervan dat ie de druiven met (ongewassen voeten)

    > zelf heeft geperst.

    >

    > Gelukkig ontsmet alcohol

    Liever een karaf van deze wijn,dan een fles,waar niemand de origine van kent.En je krijgt de kaas er gratis bij!

  • drekes

    het is daarom dat je het nog kan navertellen :D

  • eMeM

    Ben ingeënt.

  • drekes

    Dit stond in de koelkast,toen ik verleden jaar in Samos mijn kamer betrad…alles zelfgeteeld en -gemaakt door de uitbaters van het pension,inclusief de kaas en de erg zoete Samoswijn,die mij deed denken aan een zoete porto.Heb zelden zo genoten van een zeer simpele maaltijd!

    Het komkommer-achtig ding was geen komkommer,maar was zachter van smaak,en beviel mij beter dan de toch zwaar te verteren komkommer.Iemand een idee wat het is?

    groetjes van drekes.

  • W.

    Ziet er meloenachtig uit, aangezien komkommer en meloen zeer nauw verwant tot dezelfde groep groente behoren lijkt het me iets tussen meloen en komkommer in.

  • drekes

    Het smaakt echt naar komkommer,maar je hebt het repeat-gevoel niet daarna…

  • drekes

    Imam en in de mond smeltende schenkels:

    Met kaas gevulde courgettebloemen en rundsstiffado:

    Pepers en kalfsfricassé:

    Tzatziki en visfilet met uien en tomaat: