Ferries

  • Lipo

    Blijkbaar is Anek Lines gestopt met de veerdienst Piraeus/Rodos (incl. o.a. Santorini, Sitia, Kassos, Pigadia, Diafani en Halki). De ferryschepen Ierapetra en Prevelis zijn overgedaan aan Aegeon Pelagos Sea Lines uit Chania, die de dienst nu onderhoudt. Bron: Greek Travel Pages (www.gtp.gr) en www. openseas.gr

    De site van Aegeon Pelagos is (nog) under construction.

  • Byrd

    Nieuwe eigenaar maar geen verandering in diensten en routes? Of is daar nog geen info over. Santorini houd ik er graag in als verbinding met Karpathos/Diafani. Net als de rechtstreekse verbindingen met Kreta en Rhodos. Dezelfde vragen als verleden jaar rond deze tijd. Je moet het maar zien als onderdeel van de Griekse ervaring. Relax.

  • Lipo

    Of de dienstregeling hetzelfde blijft: Zeus mag het weten. Je kunt het best op 1 of beide van de eerdergenoemde sites kort voor de voorgenomen reis checken hoe het schedule er uit ziet of even langsgaan bij 1 van beide boekingskantoren (Possi of de nieuwe tegenover de supermarkt van Gergatsoulis). Niets zo veranderlijk als Griekse ferries. Wij wisten bijvoorbeeld vorige maand pas op 11 maart dat we op 13 maart met de boot (toen nog Anek Lines) naar Piraeus konden. Maar geen zorgen: je komt altijd op 1 of andere manier waar je wezen wil.

  • Ruben en Roxana

    Hallo,

    Vorige week in Karpathos geweest, en de Aneklines vaart nog steeds naar Rhodos, Kassos, Kreta en Pireus. Dus jullie kunnen gewoon met de boot. VOlgens mij meert hij 3 of 4x per week aan in Pigadia.